WATER PEACE PROJECT

Er du klar for å være koblet på noe større enn deg selv, være med og løfte energifrekvensene på jorden, og få dypere forståelse av deg selv og hvordan du kan leve i Den Nye tidens Energi?
 
Mandag 4. mars 2024, er det ett år siden jeg satt i stillhet og spurte innover:
«Hvordan kan jeg bidra mer til det som skjer i verden?»
«Hvordan kan jeg hjelpe til i disse overgangene og fødselen til de nye energiene på jorda?»
«How can I serve?»
 
(Det var urolig rundt oss i verden og skiftene fra de gamle energiene og oppgraderingene til de nye energiene kunne merkes både på kroppen og på uroen ute i verden.)
 
 
Jeg lyttet dypt inni meg og plutselig hører jeg intuitivt en stemme (en gammel Indianer) som sa, «Gjennom å jobbe med vannet.»

Og «den eldre» viste meg;
"Vannet er kollektivt, og har vært her siden tidenes morgen. Det er det samme vannet dere har på jorda nå, som da deres forfedre levde.
Vannet har alle minnene fra alt som har pågått på jorden i sitt energifelt. Ved å connecte med vannets intelligens og heale vannet, og forstå vannets intelligens, vil dette ikke bare påvirke hver og en av dere som er med på prosjektet, men også den kollektive energien på jorden. Dette er et «FREDSPROSJEKT», OG DETTE ER VIKTIG BÅDE FOR Å HJELPE HVER ENKELT I OVERGANGEN TIL DE NYE ENERGIENE, I TILLEGG TIL Å BIDRA TIL Å LØFTE DE KOLLEKTIVE ENERGIENE PÅ JORDEN.
 
Deretter mottok jeg ett budskap fra «The Gatekeepers of the water». Ett kraftfullt budskap, som gjorde at jeg satt med frysninger i hele kroppen.
Ordene kom bare igjennom, mens jeg lyttet og skrev ned det som kom. Du kan lytte til budskapet her 
 
Jeg ble intuitivt vist at jeg skulle starte Water Peace Project, og de fortalte med når det skulle startes, hvilken dag og klokkeslett vi skulle møtes, hvor lenge hver «kurs del» skulle vare, og hva det skulle koste. Igjen satt jeg med frysninger igjennom hele kroppen, og hver eneste celle i kroppen min visste at dette var riktig.
 
Jeg tok beskjeden jeg fikk på alvor, og slik ble Water Peace Project startet 10. mars 2023. (Dagen etter bursdagen til mamma som hadde reist videre til andre siden, året før.)
 
Siden da har vi vært en gruppe Sensitive Sterke kvinner, som har jobbet sammen – fra hjerte energi.
Hver uke får vi nye «aktiveringer» av nye energier som kommer inn. Jeg laster ned visdom som kommer igjennom til oss, og vi får «oppgaver» vi skal ha fokus på mellom møtene. Dette er enkle, men viktige «oppgaver» - ny bevissthet, som gjør at vi folder ut mer av vår indre visdom og høyner vår bevissthet. Vi blir guidet av noe større enn oss selv. Og vi kan sammen hjelpe hverandre i de store overgangene, og være med og bidra energimessig i de store skiftene vi står i på jorda nå. Hver enkelt sitt bidrag er viktig – både for seg selv, omgivelsene og for en større helhet.
 
Rippeleffekten av vår energibevissthet, og jobben vi gjør er ekstremt mye større enn vi greier å forstå.
 
Mandag 4. mars starter Water Peace Project 7. Jeg har intuitivt fått beskjed om at temaet for de neste 8 ukene skal være «Deeper Connection with your Soul and the Soul of the Water»
Jeg har videre fått visdom om hvorfor dette temaet kom akkurat nå og hvorfor det er viktig.
 
Noen av ordene som kom igjennom til meg i dag var:
«Når vi bygger den indre connection med oss selv, holder det vi lover, støtter vi oss selv og gjenoppbygger den indre connection, kan vi begynne å huske de dype indre avtalene, som vi har inngått før vi kom hit, og vi vil begynne å huske mer av helheten»
«Disse dype indre prosessene som aktiveres vil hjelpe oss, å folde oss ut til neste nivå av utvikling og indre connection med oss selv og skapelsen av oss.»
"Når vi fokuserer utenfor – tar vi oss vekk fra oss selv, tar vi oss vekk fra kraften – skaper kraften og vi blir svakere. Kraften skal tilbake der den hører hjemme - i oss og ikke utenfor oss!
Dette er en del av Alkymistens Tidsalder, hvor vi lærer å skape på nye måter.»
Hilde B. Bekken 28.02.2024
❤
 
Jeg har fått beskjed om å invitere med meg de jeg intuitivt kjenner at jeg skal invitere inn i dette prosjektet. Det er ikke åpent for alle. Dette er for de som vil jobbe dypt, være med å høyne bevisstheten i seg selv og i det kollektive energifeltet på jorden. Det er for de som vil leve fra hjerte energi og i den Nye Tidens Energi.
 
Hvis du kjenner at dette resonerer med deg og din sjel, vil jeg invitere deg til å være med.
Hvordan kan dette være med å hjelpe deg i ditt liv, lurer du kanskje på?
Det kan hjelpe deg til å stå stødigere i deg selv og din egen energi i de store overgangene vi har på jorda nå.
Det kan hjelpe deg til å få dypere kontakt med deg selv, bli mer energibevisst og åpne opp for nye muligheter i livet ditt.
Du får mulighet til å være i ett fellesskap med andre Sensitive Sterke kvinner i Hjerte energi som støtte hverandre
 
NB! Mirakler og magiske ting kan skje på veien!
Dette passer for deg hvis du vil:
Leve i de nye Hjerte energiene
Ta 100% ansvar for din egen prosess
Møte andre med respekt og verdighet
Ønske å være co-creator av de nye energiene på jorda
Er villig til å investere i deg selv
 
Dette passer ikke for deg hvis du vil:
Leve i de gamle energiene (konkurrere om energiene, leve i frykt)
Leve i offer rollen
Hvis du ikke vil ta 100 % ansvar for dine egne prosesser
Ikke vil investere i deg selv, men vil at andre skal fikse deg
 
Investering tid:
Vi møtes på hver mandag kl. 19.-20.30 på zoom
Du vil få energioppgaver mellom møtene, som kan ta fra 10-30 minutter hver dag, i tillegg til de ukentlige møtene.
Du bestemmer selv hvor mye tid du vil investere i deg og din prosess, men for å få utbytte av å være med og for å kunne bidra i prosessen, er det viktig at du investerer litt tid. Mange vil jobbe dypere og investere mer tid, fordi de kjenner hvordan det påvirker dem i hverdagen.
Investering økonomisk:
Pris kr. 3.555,- for 8 uker
Faktura blir sendt ut i forkant. (Ta kontakt med meg hvis du har behov for å dele opp summen. Da koster det totalt litt mer.)
 
Nedenfor er noen av tilbakemeldingene jeg har fått fra deltagere som har vært med på Water Peace Projectet:
 
Læren og bevissgjøring
«Ukentlig oppdatering , opplysning og bevisstgjøring på veien til bedre forstålese og integritet på min utviklingsvei .Formidlers unike måte viderebringe ny viten og kjennskap til uvurderlig læring til bedre forståelse av meg selv og til helheten . Det er veldig tilfredsstillende og med dyp takknemlighet å få være med på prosjekt og tilføre og bidra til verden . Helt fantastisk eventyrlig . Betyr så my for meg og min livsreise og hverdagen med alt fra mikro til makro universielt . Hilde som læremester og medium . Ord blir for små . 1000 Takk Ser frem til videre kurs og læring . Hjerteklem fra Line »
Rated 5 out of 5
 
 
Min opplevelse av Water Peace Project
«Jeg har vært med i water pease prosjektet i 16 uker. Og det har vært kraftfullt. Det har gitt mye energi men også krevd en del. Det fine er at vi står sammen når energiene “stormer” rundt oss og lager kaos i vårt energifelt. Vi har merket at dyr har kommet og ville jobbe med og være i feltet, spesielt mye fugler. Det har absolutt vært spennende og harmonisk å være med.»
Rated 5 out of 5
 
Water Peace Project 
"Opplever modning, muligheter og personlig vekst, temaene, utviklingen gjennom væren med andre som forstår hverandre i energiene, gjennom energihealing, innvielser og utvidelser er veldig godt. Det har vært meget mektig og bevissthetsutvidende. Jeg merker at interessen for delaktig hjelp til med i de nye frekvensene, veldig fint, alignment. Jeg merker mer å være i kontakt med feminine, mer highvalue, merker at transformasjonen også spesielt med tanke på indre stemmen som var så stille og utydelig, mer autentisk, snakke fra hjertet, fremfor å unngå å si noe. Der er så mye fine opplevelser. Og jeg gleder meg og ser ytterligere frem til connecte dypere i min sjel. Utrolig glad for å være med videre. Hilde er super formidler og stortrives i seansene. ❤️
Takk 🥰🙏🏻 ifra Line N.
Rated 5 out of 5
 
 
Hvis du er en av de som intuitivt kjenner at dette resonnerer, og vil være med på dette prosjektet, er du velkommen til å sende meg en melding, så vil vi ta en samtale for å finne ut om dette er riktig for deg og du er riktig match i forhold til dette prosjektet. 
 
Jeg starter opp Water Peace Project del 8, mandag 29. april kl. 19.00-20.30. 
Hvis du ikke har mulighet til å være med alle kveldene, ligger det opptak inne på kursportalen og du har mulighet til å være med i energiene mens vi jobber. 
 
Påmelding til neste Water Peace Project er innen lørdag 27. april kl. 19.00
 
Har du noen spørsmål er du velkommen til å ta kontakt med meg på mail, eller på Facebook messenger.
 
Hjerte hilsen fra
Hilde Bekken
In To The Flow