Tror du på at du blir guidet og får hjelp fra andre siden?

January 17, 2024

I dag er det 1 år siden vi solgte huset til mamma og barndomshjemmet mitt.

Og dette får meg til å tenke over alt det rare og magiske som skjedde den dagen! Jeg husker det som om det var i går! 

Det var visning på huset 2 dager før, og vi venter spent på om det skulle komme inn noen bud på mandagen. 

Mandagen gikk, og ingen bud kom inn.

Jeg hadde bevisst flyttet kundene mine til tirsdag, for å holde mandagen åpen i tilfelle budrunder.

Det var tirsdag ettermiddag og klokka nærmet seg kl 16, og jeg ventet på kunden som skulle komme til Energibalansering/Healing.

5 minutter før kunden skulle komme tikket det plutselig inn ett bud.

Jeg måtte snu meg raskt, ringe til broren min. Rett før jeg rakk å ringe, plinget det på telefonen og kunden sendte melding og sier hun blir 15 minutter forsinket! Gudskjelov, tenker jeg og hiver meg på telefonen. Får tak i broren min og blir enig med han å avslå budet som var under takst.

Jeg ringer megler og gir beskjed og sier samtidig i fra til megler, at jeg sitter opptatt i møte til 17.30, og kan ikke svare på noe bud før etter jeg er ferdig!

Rett etterpå kommer kunden inn og vi har en utrolig kraftfull transformerende healing.

Ca kl. 17.10 skrur jeg på telefonen igjen og meldingene renner inn. Nytt bud, og vi hadde 50 minutter på å svare på dette budet, som var til takst!

 

Jeg kjente jeg trengte å snakke med Bjørg, min gode spirituelle venninner for å avklare noe som skurret i magen, før jeg ringte broren min.

 Det var lite dekning der jeg stod og jeg måtte gå på trappa for å få kontakt. Mens jeg stod på trappen i, bad jeg til gudene for å få hjelp til å få tak i Bjørg raskt! Jeg visste hun var i London og jeg trengte virkelig akutt hjelp for å få tak i henne nå!

𝐃𝐞𝐭 𝐯𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐬𝐞𝐠 𝐚𝐭 𝐁𝐣ø𝐫𝐠, 𝐬𝐭𝐨𝐝 𝐦𝐢𝐝𝐭 𝐢 𝐞𝐧 𝐚𝐯 𝐝𝐞 𝐦𝐞𝐬𝐭 𝐡𝐞𝐤𝐭𝐢𝐬𝐤𝐞 𝐠𝐚𝐭𝐞𝐧𝐞 𝐢 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧 𝐝𝐚 𝐭𝐞𝐥𝐞𝐟𝐨𝐧𝐞𝐧 𝐢 𝐯𝐞𝐬𝐤𝐚 𝐡𝐞𝐧𝐧𝐞𝐬 𝐫𝐢𝐧𝐠𝐭𝐞, 𝐨𝐠 𝐡𝐮𝐧 𝐟𝐨𝐫𝐬𝐭𝐨𝐝 𝐢𝐤𝐤𝐞 𝐡𝐯𝐨𝐫𝐝𝐚𝐧 𝐡𝐮𝐧 𝐠𝐫𝐞𝐢𝐝𝐞 å 𝐡ø𝐫𝐞 𝐝𝐞𝐧 𝐢 𝐚𝐥𝐥 𝐝𝐞𝐧 𝐬𝐭ø𝐲𝐞𝐧 𝐬𝐨𝐦 𝐯𝐚𝐫 𝐟𝐫𝐚 𝐠𝐚𝐭𝐞𝐧𝐞 𝐫𝐮𝐧𝐝𝐭 𝐬𝐞𝐠.

 «Og jeg som ikke pleier å høre telefonen ringe hvis jeg er på et stille sted, og har telefonen i veska!», sa hun.

𝐇𝐯𝐞𝐫𝐤𝐞𝐧 𝐡𝐮𝐧 𝐞𝐥𝐥𝐞𝐫 𝐣𝐞𝐠 𝐯𝐚𝐫 𝐢 𝐭𝐯𝐢𝐥 𝐨𝐦 𝐚𝐭 𝐯𝐢 𝐟𝐢𝐤𝐤 𝐡𝐣𝐞𝐥𝐩 𝐟𝐫𝐚 𝐧𝐨𝐞 𝐬𝐭ø𝐫𝐫𝐞 𝐞𝐧𝐧 𝐨𝐬𝐬 𝐬𝐞𝐥𝐯. 𝐕𝐞𝐝 𝐡𝐣𝐞𝐥𝐩 𝐚𝐯 𝐁𝐣ø𝐫𝐠 𝐤𝐨𝐛𝐥𝐞𝐭 𝐯𝐢 𝐨𝐬𝐬 𝐩å 𝐨𝐠 𝐟𝐢𝐤𝐤 𝐚𝐯𝐤𝐥𝐚𝐫𝐭 𝐦𝐞𝐝 𝐦𝐚𝐦𝐦𝐚 𝐨𝐠 𝐩𝐚𝐩𝐩𝐚 𝐩å 𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞 𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧, 𝐨𝐦 𝐝𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐫 𝐠𝐫𝐞𝐢𝐭 å 𝐬𝐞𝐥𝐠𝐞 𝐡𝐮𝐬𝐞𝐭 𝐭𝐢𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐨𝐦 𝐥𝐚 𝐢𝐧𝐧 𝐛𝐮𝐝.

Det var viktig for meg at de som skulle få kjøpe huset, var de neste rette eierne, og jeg ville ikke selge til hvem som helst!

Da jeg fikk mer informasjon og «godkjenning» fra andre siden, var det greit.

𝐎𝐠 𝐝𝐚 𝐦𝐚𝐦𝐦𝐚 𝐨𝐠 𝐩𝐚𝐩𝐩𝐚 (𝐩å 𝐚𝐧𝐝𝐫𝐞 𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧) 𝐠𝐚𝐯 𝐤𝐥𝐚𝐫𝐬𝐢𝐠𝐧𝐚𝐥 𝐨𝐠 𝐛𝐫𝐨𝐫𝐞𝐧 𝐦𝐢𝐧 𝐨𝐠𝐬å 𝐯𝐚𝐫 𝐦𝐞𝐝, 𝐯𝐚𝐫 𝐬𝐚𝐤𝐞𝐧 𝐤𝐥𝐚𝐫! 𝐕𝐢 𝐠𝐨𝐝𝐭𝐨𝐤 𝐛𝐮𝐝𝐞𝐭 𝐛𝐚𝐫𝐞 𝐦𝐢𝐧𝐮𝐭𝐭𝐞𝐫 𝐟ø𝐫 𝐟𝐫𝐢𝐬𝐭𝐞𝐧 𝐠𝐢𝐤𝐤 𝐮𝐭, 𝐨𝐠 𝐟𝐢𝐤𝐤 𝐝𝐞𝐭 𝐯𝐢 𝐡𝐚𝐝𝐝𝐞 𝐛𝐞𝐝𝐭 𝐨𝐦.

At vi fikk hjelp av mange gode krefter fra andre siden den dagen, er jeg ikke et sekund i tvil om.

✅ Først at kunden ble forsinket slik at jeg fikk ringt både broren min og megler, og avslått det første budet og gitt beskjed om at jeg satt i møte.

✅ Så å få tak i Bjørg midt i London med så mye støy!

 

Bjørg og jeg har ledd litt av dette i etterkant! Og vi takker for alle som var med og hjalp oss denne dagen, slik at alt la seg tilrette og huset ble solgt til de rette neste eierne og til takst! 

𝐃𝐞𝐭 𝐣𝐞𝐠 𝐢 𝐭𝐢𝐥𝐥𝐞𝐠𝐠 𝐟𝐚𝐧𝐭 𝐮𝐭 𝐞𝐭𝐭𝐞𝐫𝐩å, 𝐯𝐚𝐫 𝐚𝐭 𝐒𝐡𝐮𝐦𝐚𝐧 𝐑𝐞𝐬𝐨𝐧𝐧𝐚𝐧𝐬𝐞𝐧 𝐡𝐚𝐝𝐝𝐞 𝐬𝐤𝐢𝐤𝐤𝐞𝐥𝐢𝐠 𝐚𝐤𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 𝐩å 𝐝𝐞𝐭 𝐭𝐢𝐝𝐬𝐩𝐮𝐧𝐤𝐭𝐞𝐭 𝐝𝐚 𝐣𝐞𝐠 𝐫𝐢𝐧𝐠𝐭𝐞 𝐁𝐣ø𝐫𝐠 𝐢 𝐋𝐨𝐧𝐝𝐨𝐧! 𝐃𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐫 𝐬𝐨𝐦 𝐨𝐦 𝐝𝐞𝐭 𝐯𝐚𝐫 𝐞𝐧 «å𝐩𝐞𝐧 𝐥𝐢𝐧𝐣𝐞»! 𝐇𝐯𝐨𝐫 «𝐭𝐢𝐥𝐟𝐞𝐥𝐝𝐢𝐠» 𝐞𝐫 𝐝𝐞𝐭𝐭𝐞!!

Nå da jeg skriver dette i dag, sitter jeg med frysninger og kjenner på hvor MYE MAGISK som skjedde på denne dagen for 1 år siden, og hvor takknemlig jeg er for all den støtten jeg får fra Bjørg, og andre Sjelesøstre på denne jord, og fra mine «hjelpere» på andre siden.🙏

 

Har du også opplevd å bli guidet og får hjelp fra andre siden?

«Remember who you are - and why you are here.»
In To The Flow