BELIEVE IN MIRACLES – they can appear when you least expect it.

Jeg kommer aldri til å glemme denne dagen!

Det er tidlig på morgenen og jeg går inn på kjøkkenet for å lage meg frokost. Jeg henter den blå shake flasken og boksen med shake, slik som jeg pleier.

Da jeg går bort til kjøkkenbenken merker jeg plutselig en veldig kraftfull energi rundt meg i rommet. Jeg VET at jeg ikke er alene, men jeg får ikke tak hvem det er eller hva denne energien prøver å fortelle meg.

Jeg blir ikke redd, bare fylt av en enorm varme og en sterk kjærlighetsfølelse, og jeg kjenner hvordan denne energien sprer seg rundt meg, i meg og fyller hele rommet. Ett øyeblikk er det som om tid og sted står stille.

Jeg åpner boksen med Shake og fyller 2 skjeer i flasken, slik jeg pleier. I det jeg er ferdig ser jeg ned i flasken, og ser til min store overraskelse at det har manifestert seg et hjerte med en perle på, i shakeflasken.

Pulveret jeg tømte tilfeldig ned i flasken har blitt til et hjerte – med en perle på!

Jeg må ta bilde av dette, før det detter sammen, tenker jeg. Jeg finner mobilen og tar mange bilder. Pulveret endret seg ikke. Det er som om hjertet er støpt ned i flasken.

Tårene triller mens jeg tar bildene, uten at jeg forstår hvorfor. Den kraftfulle kjærlighetsenergien er fortsatt rundt meg og jeg forstår det er noen som prøver å fortelle meg noe, men hva…?

Jeg drikker Shaken og får i meg resten av frokosten, mens jeg fortsatt er i en merkelig tilstand. Det er som om kroppen er fylt med glede og sorg på en gang og jeg forstår ikke hvorfor.

 

Etter frokosten slår jeg på pcen for å begynne å jobbe. Da begynte mailene å trille inn….

Wayne Dyer døde i natt.

Jeg begynner å stor gråte og forstår øyeblikkelig at det er Wayne som er innom for å ta farvel.

I det jeg tenker tanken, hører jeg stemmen hans inni hodet mitt
«We will meet again..» sier han og smiler til meg.


Og jeg VET i det øyeblikket, i hver eneste celle i hele kroppen, at det er sant – vi vil treffes igjen.

(Siden jeg ikke fikk oppfylt min store drøm om å møte deg i live, så kom du innom og tok farvel da du reiste – jeg er så ydmyk og takknemlig for det.)


Wayne Dyer har vært en av mine største lærere og inspirasjonskilder. Jeg begynte å lese bøkene hans da jeg var ca. 20 år, og han har inspirert meg siden. En av mine store drømmer har vært å møte Wayne og være med på en av hans reiser eller foredrag. Denne drømmen fikk jeg dessverre ikke oppfylt. Jeg ble derfor utrolig takknemlig for at han kom innom og tok farvel før han reiste videre. Og jeg vet vi vil treffes – da tiden er inne.

🙏❤️

PS: Tusen takk for alle de gangene du har kommet tilbake etter dette og hjulpet til under healingene. Flere ganger har kundene «sett deg» og fornemmet din tilstedeværelse i rommet.

Noen av dere har kanskje hørt meg fortelle denne historien på ett av mine foredrag. For dere andre, så kjente jeg at tiden var inne for å dele dette med flere.

«Believe in Miracles – they can appear when you least expect it.»
Hilde Bekken - In To The Flow

Til minne om Dr. Wayne W. Dyer som reiste over til andre siden 30.08.2015