UNDER CONSTRUCTION

Du er velkommen til å ta kontakt med meg på [email protected].

JOIN FB COMMUNITY

UNDER CONSTRUCTION

Du er velkommen til å ta kontakt med meg på [email protected].

JOIN FB COMMUNITY

Husk hvem du er og hvorfor du er her.

Husker du din unike gave som du skal dele med verden - den du hadde med deg til jorden da du kom?

Eller du en av de som fortsatt er på leting?
Visste du at den ikke finnes Der ute, men at det er en skatt som ligger og venter på å bli åpnet på innsiden?

I mitt arbeid inspirerer jeg deg som er en sensitiv sterk kvinne til å flytte vekk det som står i mellom deg selv, der du er i dag - og din indre visdom, slik at du kan få kontakt med hjertet, stå stødig i kraften din og leve ut den du egentlig er - i sannhet med deg selv og din sjelsoppgave.

 Remember who you are - and why you are here.
-  Hilde B. Bekken

SENSITIV STERK KVINNE, FØDT MED STERK INTUISJON OG  HEALER EVNER, NY TIDS REIKI MASTER, ELSKER KATTER, NATUREN, REN MAT,  MAMMA TIL 2 SENSITIVE STERKE JENTER,
BRENNER FOR Å HJELPE SENSITIVE STERKE KVINNER TIL Å HUSKE HVEM DE ER OG OG HVORFOR DE ER HER, SLIK AT DE KAN DELE SINE UNIKE GAVER MED VERDEN,  "FREDSARBEIDER"


 

Hei. Jeg er Hilde.
Din reiseguide på veien tilbake til deg selv.

 

Jeg er en Sensitiv Sterk kvinne som hele livet har visst at det er mer mellom himmel og jord, enn det vi ser med det blotte øyet. Jeg er født med sterk intuisjon og healing evner.
Helt fra jeg var liten har jeg bare visst ting, uten å vite hvor informasjonen kom fra.

Mange ganger har jeg følt meg annerledes enn de jeg vokste opp med, og prøvde å "tilpasse" meg for å passe inn. (Helt til jeg mistet meg selv, fordi jeg tilpasset meg nesten i hjel...)

Hele livet har jeg tatt inn mye energier fra mennesker og omgivelser rundt meg, og ble tidligere utslitt og syk av å være i store folkemengder, og utbrent av jobben jeg hadde som støttepedagog i barnehage. 

Dette var før jeg ble bevisst energien min og hvordan jeg er skrudd sammen.

Jeg har vært igjennom livets oppturer og nedturer, og mistet faren min da jeg var 30 år. Dette ble starten på min "spirituelle oppvåkningsreise" og transformasjonsreisen tilbake til meg selv.

Det var da jeg ble introdusert for blant annet Lydhealing, Reiki healing, NLP Coaching, Auratransformasjon, Bach Blomsteressenser og Den Nye Tiden  Energi.


Første gang jeg var på Reiki kurs, følte jeg at jeg var på repetisjonskurs, og forstod at jeg hadde jobbet med Reiki i mange tidligere liv. 

 

Evnene mine ble sterkere, og Synkronitet og Magiske ting begynte å skje rundt meg i hverdagen. Intuitive beskjeder og tegn, viste meg veien til mannen jeg i dag bor sammen med, og som er  far til mine barn. 

Jeg ble steg for steg Guidet tilbake til meg selv og min Sjelsoppgave, og den jobben jeg gjør i dag som Ny Tids Reiki Master/Lærer, Energi Healer og Intuitiv veileder/Coach og "Fredsarbeider".

De siste 24+ årene har jeg studert fra dyktige healere og Coacher over hele verden, og  kunnskapen og livserfaringene jeg har fått på veien, deler jeg med alle de Sensitive kraftfulle kvinnene jeg jobber med!

Da jeg begynte å studere Human Design Coaching høsten 2023, og forstod at jeg er en  3/6 Emosjonell PROJECTOR, så falt mange brikker på plass.

Jeg forstod plutselig hvorfor jeg måtte erfare alt det jeg har erfart igjennom livet, slik at jeg kan være en Guide, Veiviser og Intuitive Coach og Healer, og dele mine innsikter og visdom med de som det er riktig at jeg skal hjelpe på veien tilbake til å Huske seg selv!

Før trodde jeg at Sensitiviteten min var en feil, nå VET jeg det er min SuperPower! Uten den kunne jeg ikke gjort den jobben jeg gjør i dag!

Min jobb er å hjelpe deg som er Sensitiv Sterk kvinne til å huske hvem du er og hvorfor du er her på jorden i dette livet, slik at du kan dele dine Unike gaver og bidra til å høyne frekvensene på jorda!

 Uten dine brikker blir jorda fattigere! 

"Og jeg tror at da alle begynner å fylle sin Unike brikke, trenger vi ikke lenger konkurrere om hvem som er best eller har mest, eller slåss om energiene. Vi kan gjøre den jobben vi har kommet hit for å gjøre, hver og en av oss. Som Unike brikker i et større puslespill. Da alle brikkene er på plass, blir puslespillet helt."
Hilde Bekken - Fredsarbeider i Den Nye Tidens Energi

 

Er du klar for å Huske hvem du er og Hvorfor du er her nå?

Jeg tror ikke det er tilfeldig at akkurat du og jeg er her akkurat nå - i de store skiftene som skjer på jorda!

Er du klar for å stå stødig i Din egen kraft og dele Din Unike Visdom med verden?

Er du klar for å ta 100% ansvar for din egen prosess og er villig til å investere tid og ressurser i deg selv, fordi du og Sjelen din er Verdt det!

 Er du klar for å være Medskaper av den nye bevisstheten på jorda?

"Remember who you are - and why you are here".
In To The Flow

 

LES MER